檸檬茶論壇LT-zone  

查看: 4826|回復: 24

[出賣] 版主會議室

後悔del左舊果果尼..0 ]$ c/ p% g' ^
版主們有意見可以系尼到商討
2 ^6 q0 ^4 t. _7 k# {% Y) l$ T而普通會員都可以睇^^
5 D. u. F! @3 t+ }開放少少^_^
: H) t4 F. F# Q) l+ A0 W9 X" c0 E但系會員們千萬不要系尼到提議a_a' D  C* u  {9 p3 q% v, G
我會...呵呵..後果自負了
回復

http://hkhk.org/viewthread.php?t ... page%3D1&page=1
  a+ i/ S# ?) E$ ~3 h' q
- k9 V! M4 l$ S* Z! \提議+多d分..8 A9 P4 v8 V' F9 D) k( g* h  B

, J* u6 g3 `7 U. B/ I0 U勁令女^^5 a) W' w/ A9 x( e% N9 R; q

+ V2 _1 m' s. M3 K唔好扣分呀><
********** 貼子中可能隱藏重要檔案或圖片,請試試[ 讚好 ]或[ 回覆 ]查看!
回復 支持 反對

加左a_a
回復 支持 反對

不如你整番,,自貼還自貼,,出賣還出賣,,"
回復 支持 反對

回復 #4 蠢蠢 的帖子

而家都有分自貼同出賣"
回復 支持 反對

原帖由 蠢蠢 於 2007-10-1 09:52 PM 發表
* _$ i1 n7 Z" E$ q6 p: M. @不如你整番,,自貼還自貼,,出賣還出賣,,"
+ A4 H8 @& A; X' P1 F7 ]& M
7 A" Q0 H3 u# s: ^' P  |. l) B% _9 W
呢到係 版主會議室 呢....
3 T6 P9 p/ t& N) f5 o. |& W2 F8 b% s- y4 K8 k2 k/ {! d
不過算啦..有人應你就..
回復 支持 反對

http://www.hkhk.org/viewthread.php?tid=58503&extra=page%3D1
, h4 N' a# u7 Q, i& U$ [( a( u尼個算吾算18禁
回復 支持 反對

我想講 , 點解要禁止售賣帖子 ? 你咁樣完全係將論壇既功能抹煞 , 咁不過直接叫星仔刪左去呀 ? 售賣帖子係論壇既樂趣之一 , 搵錢又可以發多幾個帖 , 何樂而不為 , 我想知道原因 , 請mckln兄解釋下 ~_~
回復 支持 反對

其實  不如咁   比連續回貼   只要內容唔係呃貼就ok   如果你定呢條板規  我覺得真係會打擊黎呢到發表既壇友~~     係唔係呃貼  由大家黎決定好冇?  個人意見$ K! _) D5 s, G" t$ l# U

' E3 y4 B  S* O4 d始終咁樣會為大家帶黎某情度上既麻煩
回復 支持 反對

我 其 實 想 講 .. 點 解 有 幾 個 post 係 高 亮 既 ..*
9 d- \% m  E3 I/ P5 u5 w' E) ~KISHI  同 江戶川紫澪 貼 佢 老 婆 果 個 post 我 覺 得 高 亮 同 精 華 冇 問 題 之 外 ..*
6 l" m$ u( C% M4 Y其 他 果 2 個 post 我 吾 明 點 解 又 要 高 亮 ..  E8 P& Q% {$ |9 c! H( O3 t& M/ `
可 吾 可 以 搵 板 主 解 釋 下 ..*
, T5 f  F4 G. D2 Q5 ^& S$ x我 吾 想 對 其 他 會 員 吾 公 平 ..*
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

邊個pO"+ ^+ m5 a8 ?6 b. V, i: e
我近排都冇高亮過架..其實
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

依家all貼都高晒 = =''
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

所以尼個系問題= =.."
3 o$ N7 ?- ?. I6 x# V) n' k太濫
回復 支持 反對

我高自己同我老婆哥d係因為 好多人回先高-0- 如果覺得有問題我可以cut高亮
回復 支持 反對

冇問題..但系我覺得應個set個下限.."3 D8 l4 F# X- [  t$ e8 Y3 _
就以100回為下限..0k?
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

you like~  我冇咩所謂的-0-
回復 支持 反對

100回都好難下bo~..........8 l5 }' M+ R% P8 `, v6 P
50都得啦~
: U6 F- v! U: h; W. T2 `3 y% r最多咪個個唔同色,
+ U! \" x6 e  P! m6 p2 A, Y; ~仲好D.............
********** 貼子中可能隱藏重要檔案或圖片,請試試[ 讚好 ]或[ 回覆 ]查看!
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

好主意.."就照你的說" Z$ m$ z- `. K5 b
100以上加粗體
回復 支持 反對

弄多個標題5 o% Z1 z( C) A! }" P, p. w, T
標題是:家人& S7 G# w2 T/ G7 B6 O; z
thz
* j# y  Y+ `6 `1 E" G5 v我 知我不可以在E度post野呢) F' V  J, K# l9 ~5 V: y& y  c
不過我也不知道去那里先有
回復 支持 反對

男仔高亮藍色 , 女仔高亮紅色 咪算囉 ...
% ^1 l% b3 c! M8 K) n. H: q  Q% ^ - @" @: A7 W6 D% ^4 M* M

/ S* ~% [3 `% H1 T仲有 , 叫D人 DEL左相既係個主題度加返[Del] 之類的字眼。  p. o4 Y/ W, O4 r! O0 U

3 L' a$ v. {4 v) y+ I' q+ G; \" d. l# e
! f4 e. x% w3 `! |
以上純屬意見
回復 支持 反對