檸檬茶論壇LT-zone  

查看: 4739|回復: 24

[出賣] 版主會議室

後悔del左舊果果尼..) x. `- b- h3 ]) z
版主們有意見可以系尼到商討
# y# ~7 O' m6 `+ A& Z% }, J而普通會員都可以睇^^
( j  J; \* b( n  P6 y開放少少^_^5 W& R0 \1 b- K0 `/ E% s3 N! _7 s! D4 l
但系會員們千萬不要系尼到提議a_a
4 f' H# `: {% V+ ~( c; g0 x我會...呵呵..後果自負了
回復

http://hkhk.org/viewthread.php?t ... page%3D1&page=1! N; v0 ]& Y2 ~% V4 l  t5 z
2 X7 }6 ]6 S( k, n5 G+ `
提議+多d分..6 w/ @9 U8 S* K4 z

" }0 H/ Z. }; @8 t* d勁令女^^5 ~- B/ G7 T# l, R
6 X' V: w4 K9 t1 E% q: @* l
唔好扣分呀><
回復 支持 反對

加左a_a
回復 支持 反對

不如你整番,,自貼還自貼,,出賣還出賣,,"
回復 支持 反對

回復 #4 蠢蠢 的帖子

而家都有分自貼同出賣"
回復 支持 反對

原帖由 蠢蠢 於 2007-10-1 09:52 PM 發表 0 [' R8 ^8 ^# h, V2 S
不如你整番,,自貼還自貼,,出賣還出賣,,"

# p  n+ m8 {8 `* P5 K& b* P
% `) W- X' W' c  Z呢到係 版主會議室 呢....9 O- j( c, |: h! T. g

, n$ w, k& w8 A, }) u" I不過算啦..有人應你就..
回復 支持 反對

http://www.hkhk.org/viewthread.php?tid=58503&extra=page%3D1
1 n& B$ O* W7 ^6 e5 ?8 A尼個算吾算18禁
回復 支持 反對

我想講 , 點解要禁止售賣帖子 ? 你咁樣完全係將論壇既功能抹煞 , 咁不過直接叫星仔刪左去呀 ? 售賣帖子係論壇既樂趣之一 , 搵錢又可以發多幾個帖 , 何樂而不為 , 我想知道原因 , 請mckln兄解釋下 ~_~
回復 支持 反對

其實  不如咁   比連續回貼   只要內容唔係呃貼就ok   如果你定呢條板規  我覺得真係會打擊黎呢到發表既壇友~~     係唔係呃貼  由大家黎決定好冇?  個人意見: S, U# K; L$ }% E5 A5 h
4 r0 l) o. z: D9 p2 b& n
始終咁樣會為大家帶黎某情度上既麻煩
回復 支持 反對

我 其 實 想 講 .. 點 解 有 幾 個 post 係 高 亮 既 ..*
; R. v" ^8 h) u/ E7 AKISHI  同 江戶川紫澪 貼 佢 老 婆 果 個 post 我 覺 得 高 亮 同 精 華 冇 問 題 之 外 ..*
6 B% @2 x2 o5 y. Q$ Z其 他 果 2 個 post 我 吾 明 點 解 又 要 高 亮 ..* J6 t! j: i2 B: K; A
可 吾 可 以 搵 板 主 解 釋 下 ..*' z- P4 D3 x4 `: }$ K: x# G
我 吾 想 對 其 他 會 員 吾 公 平 ..*
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

邊個pO"
" N3 G1 {+ a  i2 C我近排都冇高亮過架..其實
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

依家all貼都高晒 = =''
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

所以尼個系問題= =.."
' u, w" p9 l' ^8 \! j; x- c/ q太濫
********** 貼子中可能隱藏重要檔案或圖片,請試試[ 讚好 ]或[ 回覆 ]查看!
回復 支持 反對

我高自己同我老婆哥d係因為 好多人回先高-0- 如果覺得有問題我可以cut高亮
回復 支持 反對

冇問題..但系我覺得應個set個下限.."
; B# ^% R& G; u- j' F5 N就以100回為下限..0k?
********** 貼子中可能隱藏重要檔案或圖片,請試試[ 讚好 ]或[ 回覆 ]查看!
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

you like~  我冇咩所謂的-0-
回復 支持 反對

100回都好難下bo~..........
$ s* b- d8 F1 m) [6 N+ \4 Q5 p50都得啦~
( I* h5 G; e2 w" \: ^1 T+ G( n. E最多咪個個唔同色,
; V& R/ P# [6 h: v" }仲好D.............
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

好主意.."就照你的說3 U; C1 A2 S3 R" u$ K! I9 t1 l
100以上加粗體
回復 支持 反對

弄多個標題
# s2 \  c/ `7 m5 v標題是:家人& K) }' x& O0 U; X% }
thz
4 c9 N5 i3 W) Z0 M! [: p% A" E我 知我不可以在E度post野呢
- H. W: W) w/ s8 c0 d不過我也不知道去那里先有
回復 支持 反對

男仔高亮藍色 , 女仔高亮紅色 咪算囉 ...  E. M2 P! E# b( K7 y4 s5 F

* l5 |( i, m. C0 Z1 F1 h" f) r& }# ?" ~7 @
仲有 , 叫D人 DEL左相既係個主題度加返[Del] 之類的字眼。# G# L1 R$ w1 C- g1 l

4 u1 h+ g; e6 M* D% Q. t! X# \. `3 H) z0 ~+ Y5 Y

! u+ d  J* B/ E! d* k0 q以上純屬意見
回復 支持 反對