檸檬茶論壇LT-zone  

查看: 4948|回復: 24

[出賣] 版主會議室

後悔del左舊果果尼..
- A' @2 H1 [4 Z2 ?版主們有意見可以系尼到商討! H) s: b5 {! Z
而普通會員都可以睇^^) A1 i6 P8 f5 o9 _
開放少少^_^
+ S" Y! V  o+ a9 b/ ]4 u/ D但系會員們千萬不要系尼到提議a_a
* \. ]: E5 z! S/ j我會...呵呵..後果自負了
回復

http://hkhk.org/viewthread.php?t ... page%3D1&page=1
0 _8 @# j3 t9 y# E6 r" ?3 R! j" z3 a: N0 q8 U* w4 q, C
提議+多d分..
3 H5 R8 @+ x1 }% T* M& A3 [4 R& q2 L
2 @+ J) i( X# y: K勁令女^^/ G0 c/ s- }" v  u1 n
3 {6 U3 ~7 E0 v* q& C
唔好扣分呀><
回復 支持 反對

加左a_a
回復 支持 反對

不如你整番,,自貼還自貼,,出賣還出賣,,"
回復 支持 反對

回復 #4 蠢蠢 的帖子

而家都有分自貼同出賣"
回復 支持 反對

原帖由 蠢蠢 於 2007-10-1 09:52 PM 發表 % z) Y/ |; u; L/ G; n
不如你整番,,自貼還自貼,,出賣還出賣,,"

( y3 B# @3 p0 q" D. J0 g! w  ~  [6 K
呢到係 版主會議室 呢....) O  u# ~* Q: Y0 f
9 i0 s8 T- S) l) `1 F1 B/ S
不過算啦..有人應你就..
回復 支持 反對

http://www.hkhk.org/viewthread.php?tid=58503&extra=page%3D17 S: V( x, j3 r+ v* ^
尼個算吾算18禁
回復 支持 反對

我想講 , 點解要禁止售賣帖子 ? 你咁樣完全係將論壇既功能抹煞 , 咁不過直接叫星仔刪左去呀 ? 售賣帖子係論壇既樂趣之一 , 搵錢又可以發多幾個帖 , 何樂而不為 , 我想知道原因 , 請mckln兄解釋下 ~_~
回復 支持 反對

其實  不如咁   比連續回貼   只要內容唔係呃貼就ok   如果你定呢條板規  我覺得真係會打擊黎呢到發表既壇友~~     係唔係呃貼  由大家黎決定好冇?  個人意見. r4 e0 [5 Q7 |* A' c) w

0 E/ x* h3 p( l9 G# F  _4 G' ~始終咁樣會為大家帶黎某情度上既麻煩
********** 貼子中可能隱藏重要檔案或圖片,請試試[ 讚好 ]或[ 回覆 ]查看!
回復 支持 反對

我 其 實 想 講 .. 點 解 有 幾 個 post 係 高 亮 既 ..*
, }) \  S/ Z8 x4 W# ?& @; FKISHI  同 江戶川紫澪 貼 佢 老 婆 果 個 post 我 覺 得 高 亮 同 精 華 冇 問 題 之 外 ..*
% a, J. |( T+ J0 [其 他 果 2 個 post 我 吾 明 點 解 又 要 高 亮 ..% r8 y. T7 r- U
可 吾 可 以 搵 板 主 解 釋 下 ..*
; v& A' Y5 ?+ ^8 e0 i8 X  x我 吾 想 對 其 他 會 員 吾 公 平 ..*
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

邊個pO"8 f5 b$ Y% U( S9 `* G1 [2 B( h" k# @9 ^
我近排都冇高亮過架..其實
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

依家all貼都高晒 = =''
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

所以尼個系問題= =.."! c  I9 ]. e  ^: Q7 P- o
太濫
回復 支持 反對

我高自己同我老婆哥d係因為 好多人回先高-0- 如果覺得有問題我可以cut高亮
回復 支持 反對

冇問題..但系我覺得應個set個下限.."
! @' E9 U1 ^) g' I就以100回為下限..0k?
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

you like~  我冇咩所謂的-0-
回復 支持 反對

100回都好難下bo~..........
7 d# \3 d" e) Q: R50都得啦~
. C- H: e) v$ ]+ Y最多咪個個唔同色,
; @4 y7 [- T1 X  @6 ?- {" L& i9 ]仲好D.............
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

好主意.."就照你的說" _2 m7 m& y+ o; `. L) L
100以上加粗體
回復 支持 反對

弄多個標題
; ^* p8 G4 _) k6 h, N1 y# C/ B2 T標題是:家人+ z2 N5 t: T- b3 V# `
thz
3 h: n: Z  M+ a5 ~, H3 R2 ?我 知我不可以在E度post野呢! D0 X2 q: o9 @" x- q- R1 z2 X
不過我也不知道去那里先有
回復 支持 反對

男仔高亮藍色 , 女仔高亮紅色 咪算囉 ...! F* A3 k7 o& j2 E+ o* p

" J) W+ }6 b0 a2 k$ @  t, z1 b, S3 r3 |* n% G, k- E5 U! J8 e4 B4 m
仲有 , 叫D人 DEL左相既係個主題度加返[Del] 之類的字眼。
9 r' m7 `% g; N9 `6 J
2 J8 _* s  A+ F; }2 E5 ^0 p+ P& s+ d4 `& ^7 y9 V

1 ^8 B6 U* t  b( l: z, }' z以上純屬意見
回復 支持 反對