檸檬茶論壇LT-zone  

查看: 367|回復: 15

糟了 help!

我今天login 發現我平時管理的區不見了 是日本妹貼圖區5 [5 @/ @, ]5 s/ n/ Q; E
但這個區不見了  不知道為什麼? 可能我之前有d時間唔得閒 冇時間上" X* H- U$ q6 @7 c, [
我現在連管理哪個區也不知道! - -
! \1 T$ z% |! X) H1 D* E+ W: [help~  有誰可以幫我找找
回復

你的資料為:5 D5 J+ |# H3 }! c7 O7 v# U
用戶組: 現任版主
/ L( I% @8 G3 _3 {: H管理以下版塊: 索女怒貼區6 o. W. X+ d3 \5 d% C& a

9 k& l5 h- h/ P; ?9 L% A4 S有利
回復 支持 反對

哦 行了) f. m; C" [+ ~" S9 j9 F) N; Z
但之前我到那區 不能進行管理
/ U; l4 V1 ^! [1 w' a現在行了 但為什麼要刪掉日本妹貼圖區呢? @@
回復 支持 反對

哦 行了
# T' o+ e8 H4 }1 ]# Y2 Y9 ]但之前我到那區 不能進行管理2 `. U4 }6 i' Y9 I9 }+ M
現在行了 但為什麼要刪掉日本妹貼圖區呢? @@5 _9 ~7 t! x9 l  O( T
tsanghp 發表於 11-6-2010 16:15
* q, E2 ^; P+ c

. t' P* Q; e$ ]
* C6 H$ U9 `3 D你的管理區域當然可以進行管理啦~( H4 T4 j( ^, E0 R7 o9 R

6 N+ C: U5 z# n3 }  {點解刪左你係日本妹貼圖區的職權就唔係好清楚
) Y8 H( A9 W0 S+ l
) [/ H- H: l: }* g係咪你太耐無上線俾人刪左呢?? 得閒就去壇主及版主區或公告區看看有無記錄
+ d: C% [( T8 q; Y0 \ ' C. b0 m, Q, H
有利
回復 支持 反對

本帖最後由 tsanghp 於 2010-6-11 16:35 編輯 + s0 f2 o+ o/ A( |% ]" ]( n4 p/ N4 n+ |
& d! z, x+ `# w- V
我都唔知 我只不過冇上幾 日 要exam 呀 - -
回復 支持 反對

我都唔知 我只不過冇上幾 日 要exam 呀 - -5 y0 i. _' ]  _' I
tsanghp 發表於 11-6-2010 16:33

2 _% b7 q/ m8 h& ?
; l7 }$ A! Z3 C. F* G' g0 {8 @0 D1 B3 s- a) s
邊個刪你個版主就找唔到~7 o  h' ^. G: ?1 `3 }# X* ?* ]
3 ]' `/ K5 a% Q7 X, F4 N: }
可能係因為你2010年1月-6月管理數太少(共得個位數字),所以就...
. i5 D1 w; Q. M
% q2 Q1 i' [- f考完試好好努力~ 管理多d自然可以申請返個版主 ^^
1 F4 Y  q& Q; s, A7 f" S 4 V& s5 h. O2 s: y* @
有利
********** 貼子中可能隱藏重要檔案或圖片,請試試[ 讚好 ]或[ 回覆 ]查看!
回復 支持 反對

呵呵 我差一個星期就exam就完% ?  \" Z1 \9 l' e$ f+ G* o5 e
心情緊張 - -
********** 貼子中可能隱藏重要檔案或圖片,請試試[ 讚好 ]或[ 回覆 ]查看!
回復 支持 反對

我都欠下星期考完XD
回復 支持 反對

我都欠下星期考完XD7 J# n( f% X2 T
火影嗚門 發表於 2010-6-11 16:56
' v/ T- k. J7 H) o9 ^! I5 i
6 M$ ^/ l" }( B0 d( B9 ]$ n, L

5 k0 N! k5 s5 d3 _) E6 l& t' I8 g7 o4 R    呵呵 我會努力
回復 支持 反對

因為之前進行版務整理~
, t8 F8 @: J9 u  p5 e7 K2 H日本妹同索女的圖片性質差唔多( D9 b# I1 U* W3 e$ `" x9 k( e
所以合併左
回復 支持 反對

原來是這樣 - -
回復 支持 反對

記得有長時間唔上得果陣,\
( P" ~  m+ w" |! M要去請假區到貼貼,講聲呀!!
回復 支持 反對

你家下唔係管緊索女區咩-_-' [( a3 T9 q' s. R8 s) Y$ B/ p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

你家下唔係管緊索女區咩-_-
' z  \' N; c& P9 z, s* `2 i~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
, \7 @' h' `: ua2002313 發表於 2010-6-12 14:33

/ g7 l8 q* t: S' j9 i
! i/ g6 T* @. r: [# r之前不是的 但合併左 所以就咁lo
, V  e1 H0 _. q/ P: ^6 ?不過衣加解決左!
回復 支持 反對

今日考完了
) w! I  q. N- i5 |6 Z2 z% B& q多d上黎捉人厄帖啦`
回復 支持 反對

合併左好似冇唔同-3-
% t" c5 w3 z* U7 f# F都係靚女相- -
回復 支持 反對