檸檬茶論壇LT-zone  

查看: 2048|回復: 11

-♥c o s p l a y建議區♥-

大家好=口=% V. J. @% O* ~4 O
我係新上任既版主.__.
4 a$ y. w2 g& l: y# W1 i1 O0 |好多野都唔識!
+ k  U3 D" C$ R' I2 m6 I希望大家可以多多指教*v*8 q" U6 U1 x2 x, D! Y- x
有意見可以響呢到提出=]4 Z; H* K5 m- Y3 _' {
感謝各位多多包涵了>3<!

: K5 {* N; e* G3 j9 i* {
- v4 @5 k2 O" I* g; M& R* R* z[ 本帖最後由 ♀朱古力格仔餅 於 2009-4-17 12:31 編輯 ]
回復

哦-.-咁你就應該去看看有無人昆post呀...果d野啦) D7 e( t. [# A1 I5 v1 ]2 N
$ E6 d& T6 q, ~$ P/ D& ~
同埋好po可以+精華同埋分 @ 錢  /  +色   不過唔可以亂用.姐係  :  例~佢係你朋友.佢叫你+分就+.咁樣就對大家唔係幾工平
6 y+ y% c& m- t4 i+ Y% k* M8 `$ s/ R
扣分方面你可以del /  扣分  del方面就可以在新手方面用.因為新手的積分少之右少.除非真係大量昆po.如果唔係都可以del po + 警告  扣分方面如果係玩得耐ge人士就無可能唔知唔可以昆po啦.咁就要扣 (有幾多扣幾多.嘿嘿) 講笑6 \$ L, k  L. a: C8 Z
不過如果昆po者係 *板主*.咁就姐係知法犯法.就真係可以扣多d
. V/ A$ a' ?0 `0 Y" h, E7 j8 Q2 w扣幾多你自己可以定.可以的話在板規方面說清楚.有扣分/    del po  /  回覆的時候就有對證了
8 ~0 x  f3 f& K+ D- i
) r  B) S; U0 D係咁多啦..大約係我做野ge方式.不過最近我都有口話人.無口話自己.唔係太得閒.板del po /扣分方面都做少左
. v3 f# v- V# l0 f2 k) c5 @不過唔緊要~做好d啦你
********** 貼子中可能隱藏重要檔案或圖片,請試試[ 讚好 ]或[ 回覆 ]查看!
回復 支持 反對

回復 1# 的帖子

做版主好簡單; g+ e+ N  d8 u3 |
不過,
0 b0 C& V6 N+ e% |, J) h7 F要記住,
. R& |1 @4 V, L! R) j- C朋友又好敵人又好其他版主又好分總又好管理員又好0 w9 f; C8 w# A" h1 ~& g
路人甲又好路人乙又好(下刪無數字)都唔好留手: [7 G: g- I( Q
呃post既通通要
9 d; W/ w+ |: w* ~6 y. L搞多d活動,
, ~/ l' m) ^  A% U% q你係新版主,就要比個好印象人地
& J4 W7 X! F) L' ^! z$ [咁你個版自然就會多人
回復 支持 反對

原帖由 flashget2893 於 2009-4-17 13:05 發表 2 m+ s9 a' {7 W
哦-.-咁你就應該去看看有無人昆post呀...果d野啦% X1 u$ r$ C- [( K

6 b: O! D& m" u+ o3 y8 s同埋好po可以+精華同埋分 @ 錢  /  +色   不過唔可以亂用.姐係  :  例~佢係你朋友.佢叫你+分就+.咁樣就對大家唔係幾工平) _, N% r  _* k$ P( ]3 Z9 Y1 \
: P/ f5 D8 _7 J7 A) Y% Q6 N6 u% D
扣分方面你可以del /  扣分  del方面就 ...
, R* @) F2 p5 u" H
4 d* R2 m* p6 F) z3 m
我會努力嫁啦=口=...8 P( Z0 S8 @6 A+ v1 S5 G4 H& H* Z
多謝提點=]
回復 支持 反對

原帖由 Moonstar 於 2009-4-17 13:10 發表 5 _1 Z5 v' e0 [$ C# P. ?
做版主好簡單
7 i, h2 J; O' i% m: [( k不過,2 T$ c! T' l# G
要記住,+ j! ]+ D. G8 U) N  x( R
朋友又好敵人又好其他版主又好分總又好管理員又好9 O9 @( M/ ~4 y, P
路人甲又好路人乙又好(下刪無數字)都唔好留手
' t" {% I4 [  t0 j呃post既通通要斬 ' }9 e3 W7 l4 m" c
搞多d活動,9 i4 q/ F3 h( C& I; f
你係新版主,就要比個好印象人地8 J/ h1 r" @7 @1 `
咁你個版自然就會 ...

6 i# M( O0 c4 J9 k  M
+ R  @4 o2 Q# g' E2 ^( s4 x: o哦..
5 ^2 u. z% v6 c. I6 }' N咁我會唸多d活動出黎.__.
( G& v( _5 w8 q+ j5 u3 s唔該哂=口=..我真係好多野都未識嫁=口=.
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

好簡單姐
# P3 `: F/ _' F/ B1 o2 |1 M5 L好似我咁搞個(音樂學會加分活動)出泥
* Y1 n' n  Y% Z. T2 w(你有冇玩)咪得囉=3=
& V3 w/ D/ V: M唔小心變左宣傳tim=3=8 Z' I$ o# _" B  }5 p
) @  h2 K; \5 X' Y, o+ }. C
活動可以係擺張你最鐘意既cos出泥(要問管理員先好開)5 P3 K/ h, L: [2 G) ]! B6 K
, S, j/ s9 Z- S, k
回復 支持 反對

我有睇開1個區同2個板...
% w0 ^, G4 ^/ L0 R5 n2 I最近有D覺得自己太惡..
* \& r, S) \+ N$ U. \8 v一扣就扣人好多積分同錢....2 l5 K) s9 K; t' l$ o* T
但係依家諗落..就好似真係太惡!!
, L; h4 N+ x% H, r' G依家扣分就扣小依前既一半..
/ P2 p; ~5 F+ p7 a; T6 F人地開心..又會記得唔好不足唔字等等..
) p: v0 A5 S+ w7 ~$ i& z自己又可以做到板主既責任..!!
* y; I0 Z. X7 L. A3 N% h4 Y/ W6 Y9 ^% P$ s* L. j" M
+多D 分/ 鼓勵多D人吧-V-我支持您的!!
回復 支持 反對

我想問點解我成日都整係見到[attach]***[/attach]?% `/ l; k  p( a3 ~1 {0 h
有冇人可以話比我知?& E) n" p9 c- F" p' b4 F7 A
同埋我想版主開個問題發表區
回復 支持 反對

我係cosplay 區兩年前ge版主,有咩問我啦^_^
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對