檸檬茶論壇LT-zone  

查看: 2169|回復: 11

-♥c o s p l a y建議區♥-

大家好=口=
) Q) S4 S& n7 i" P/ a8 s- z我係新上任既版主.__.% _) M0 L8 f+ q( r
好多野都唔識!& ?, K0 s: n3 T. |; O
希望大家可以多多指教*v*
3 _, T" H1 g. x4 A有意見可以響呢到提出=]
8 P7 E: o" M! i# W8 J% A  Q% z3 n感謝各位多多包涵了>3<!

J7 v4 \3 c" k7 K
* w6 X  O# T- v8 I4 @! x[ 本帖最後由 ♀朱古力格仔餅 於 2009-4-17 12:31 編輯 ]
回復

哦-.-咁你就應該去看看有無人昆post呀...果d野啦
- k* M! T. {& l! X# ]. [  k# _+ M& q- C2 a5 _  W
同埋好po可以+精華同埋分 @ 錢  /  +色   不過唔可以亂用.姐係  :  例~佢係你朋友.佢叫你+分就+.咁樣就對大家唔係幾工平
* u6 l, W* z. V- m) b- ]7 x0 M$ Y  ^; P
扣分方面你可以del /  扣分  del方面就可以在新手方面用.因為新手的積分少之右少.除非真係大量昆po.如果唔係都可以del po + 警告  扣分方面如果係玩得耐ge人士就無可能唔知唔可以昆po啦.咁就要扣 (有幾多扣幾多.嘿嘿) 講笑% f. Y. y/ E. p; l
不過如果昆po者係 *板主*.咁就姐係知法犯法.就真係可以扣多d1 e, h7 z0 A$ ~
扣幾多你自己可以定.可以的話在板規方面說清楚.有扣分/    del po  /  回覆的時候就有對證了2 [, y* i5 Y$ I

& O" C9 q- m) X8 n1 i$ E. B/ j係咁多啦..大約係我做野ge方式.不過最近我都有口話人.無口話自己.唔係太得閒.板del po /扣分方面都做少左
" O+ G& w8 [6 m4 a不過唔緊要~做好d啦你
回復 支持 反對

回復 1# 的帖子

做版主好簡單, S- N% t+ U* o2 ^( Y4 D+ r6 R+ E
不過,% W+ |" h, b+ D. b
要記住,
6 L6 O" x# F1 _7 H朋友又好敵人又好其他版主又好分總又好管理員又好
# o* G! z# p. ~路人甲又好路人乙又好(下刪無數字)都唔好留手  G- `- y- c: B8 k
呃post既通通要
% E# j$ d& M7 V搞多d活動,
/ n' Z9 R! [2 O: y) F你係新版主,就要比個好印象人地
# l; a& L- L; G$ H9 q/ x; B6 J咁你個版自然就會多人
回復 支持 反對

原帖由 flashget2893 於 2009-4-17 13:05 發表 0 _8 L* ?6 x: m' n
哦-.-咁你就應該去看看有無人昆post呀...果d野啦
. `6 ^3 f! s; {2 t- b9 A7 Q+ t/ M& b% {
同埋好po可以+精華同埋分 @ 錢  /  +色   不過唔可以亂用.姐係  :  例~佢係你朋友.佢叫你+分就+.咁樣就對大家唔係幾工平' }# ~3 X9 ~8 B- q1 W5 b1 t
! F2 K1 X& V4 H- R
扣分方面你可以del /  扣分  del方面就 ...

" D% q3 z( H, t: V2 l$ n. k
6 j0 T, b5 n. P我會努力嫁啦=口=...; h- w$ F8 E# L8 Z0 d- t8 M
多謝提點=]
回復 支持 反對

原帖由 Moonstar 於 2009-4-17 13:10 發表 ) W; j" S" @* J; P
做版主好簡單
& l7 t; h5 d& i( T: N1 u% T- a不過,0 E/ e! R6 O. a0 k5 `% q
要記住,
& x  i) l5 c9 f! `+ I/ h4 l朋友又好敵人又好其他版主又好分總又好管理員又好
. r. Z0 L# y, j6 ^% ]- N路人甲又好路人乙又好(下刪無數字)都唔好留手
' Z4 G1 Y7 z, b0 [! a+ {; X7 T  k呃post既通通要斬 ) b5 P, ]' ?" D2 r* r
搞多d活動,# ~! m( ^% n, q$ n2 [) d
你係新版主,就要比個好印象人地% p+ u/ W; I4 ^: y6 y& U6 L0 o
咁你個版自然就會 ...
# E* f) V# e7 ~
, u+ n% g# c" R" ?
哦..$ u' s/ w& h" F" g
咁我會唸多d活動出黎.__.
$ I3 M- A, K# w' R7 k; M+ N唔該哂=口=..我真係好多野都未識嫁=口=.
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

好簡單姐# x0 P& ^; m6 j/ v* |8 z  O
好似我咁搞個(音樂學會加分活動)出泥2 `6 k8 `) O! C6 w
(你有冇玩)咪得囉=3=
  t# X, {# U/ G# C3 i3 g唔小心變左宣傳tim=3=
% F9 B9 x+ v& K3 [- i7 c  N
3 i* |% J3 s1 E! |" r活動可以係擺張你最鐘意既cos出泥(要問管理員先好開)3 k/ D' [6 \1 I7 A7 k# T
- b3 t) [- H. d9 t
回復 支持 反對

我有睇開1個區同2個板...
5 d% R6 t2 y9 H6 w最近有D覺得自己太惡..3 H. c, o7 r6 b# x9 l! t4 g
一扣就扣人好多積分同錢....5 c7 p0 y- i( u) p' \% g
但係依家諗落..就好似真係太惡!!9 \: D( C1 H( u6 K
依家扣分就扣小依前既一半..* ~( a  }" y' [7 ~" y
人地開心..又會記得唔好不足唔字等等..+ V2 _' Q4 h; O
自己又可以做到板主既責任..!!& h7 p1 N  E/ M1 E5 x, u
" }) W; F3 U6 S4 [4 O" G0 o. [+ K
+多D 分/ 鼓勵多D人吧-V-我支持您的!!
回復 支持 反對

我想問點解我成日都整係見到[attach]***[/attach]?
6 [7 J; z9 R1 G, p6 E5 b5 E有冇人可以話比我知?- [/ ^  C5 N, T  a  ]
同埋我想版主開個問題發表區
回復 支持 反對

我係cosplay 區兩年前ge版主,有咩問我啦^_^
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對